Läser in...

Bli kund hos CampagonFå fart på din försäljning och nå dina kunder enkelt och kostnadseffektivt.
Öppna en företagsbutik på Campagon och exponera dina produkter och ditt varumärke på Sveriges största annonsmarknad för husbilar och husvagnar. Marknadsför hela ditt produktutbud under ett och samma tak direkt till rätt målgrupp - ett guldläge för din försäljning!

Den bästa platsen för dina husbilar & husvagnar
En fullpackad marknadsplats med moderna sökfunktioner och finesser, så du kan dra nytta av alla fördelar för bästa möjliga annonsering på Campagon.se.
 
Alltid öppet - för dig och dina kunder!
Tillgänglighet är viktigt och Campagon är utställningshallen som aldrig stänger för dagen. Här säljer du både nya och begagnande husbilar, husvagnar och fordonsstillbehör. Din annons finns uppe dygnet runt (24/7) och kommer att ses och läsas av många potentiella köpare. Tänk på att ju bättre text du skriver och ju bättre bilder du har så snabbar det på säljprocessen.

I Campagon-butiken ingår en mängd olika finesser.
Du får bland annat en egen butikssida där det ingår annonsstatistik så du kan se vilken effekt annonserna ger. Fler funktioner hittar du här »

Därför vill du jobba med Campagon!

Campagon skapades för att flytta fram positionerna digitalt för svenska husvagns- & husbilsbranschen, men också för att konsumenterna skulle få en bättre och sökvänligare marknadsplats. Tillsammans med Sveriges husvagns- & husbilshandlare skapar vi framtidens marknadsplats online med smarta och innovativa lösningar som förbättrar det digitala säljet.

Marknadsledande support
Vår kundtjänst har öppet för dina frågor från 09.00 till 17.00 alla vardagar hela året. Vi är väldigt stolta över enkelheten som Campagon ger dig som annonsör. De flesta behöver inte någon hjälp, men tveka inte kontakta oss om du behöver det!Hur fungerar det?
Campagon tillhandahåller ett fullskaligt publicering- och annonsverktyg (Paket Komplett) för era husbilar och husvagnar både i mobil och på webben – bl.a. via Campagons Fordonsvisare. Ni har möjligheten att publicera era fordon direkt via Campagons admin-verktyg eller med hjälp av affärsstödet Verendus. I er digitala utställningshall ni kombinera snygga annonser i olika format med erbjudanden, finans och försäkringslösningar som gynnar er affär. Du kan med fördel använda Campagon som ditt enda publiceringsverktyg - med alla grundläggande funktioner och en mängd av unika och roliga finesser! Vi har även enkla och smarta systemintegrationer med Blocket, Bytbil och Verendus. I Paket Komplett ingår även vår populära Fordonsvisare för "spegling" av alla era lagerfordon på er egna hemsida - vilket gör att ni får en toppmodern fordonsvisning inkl. sökning på er egna sajt!

Varför ha en fordonsvisning och sökning på egna hemsidan?
Det är viktigt att ditt företag har en Fordonsvisare - en professionell presentation av alla era fordonsannonser med enkla och smarta sökfunktioner på er egna hemsida, både för att fånga trafiken från olika sökmotorer - men också för att ge slutkunden en seriös helhetsupplevelse inför köpet hos er.

Att ha en fordonsvisning med branschanpassade sökfunktioner på din egna hemsida ökar både exponeringen av era fordonsannonser, antalet kvalitativa leads (intresseanmälan, mail, telefonsamtal, osv) men även trygghetskänslan hos era potentiella kunder. Ni ökar chansen till försäljning helt enkelt!

Andra smarta tjänster
Utöver Campagons Fordonsvisare finns ett gäng smarta tjänster, läs mer här »

Frågor?
Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss via mail till info@campagon.se.

 

Hur gör jag för att bli kund hos Campagon?
Hör av er till oss på Campagon via info@campagon.se så hjälper vi er att enkelt komma igång!

 


 

Över 4 500 husbilar & husvagnar » Köp ny eller begagnad husvagn eller husbil » på Klicket.se
(Campagons systersajt)Ladda ner Klicket-appen: