Läser in...

Om Campagon

Campagon.se – sajten för alla husvagns- & husbilsfantaster!

Sveriges största marknadsplats för husbilar och husvagnar!
Campagon startades i september 2012 och sedan dess har vi tillsammans med er utvecklats till en av landets mest populära husbils- och husvagnssajter. Campagon.se är idag Sveriges största renodlade marknadsplats för husbilar, husvagnar och plåtisar. Här hittar du tusentals nya och begagnade husbilar och husvagnar från Sveriges absolut främsta handlare.

Ambitionen är att skapa enkla och inspirerande produkter och tjänster - både för dig som köpare av en husbil/husvagn, men också för dig som husbils- & husvagnshandlare som vill omsätta ditt lager. Målsättningen är, och har alltid varit, att vara i ständig i framkant med kontinuerlig utveckling av våra produkter och tjänster för att vara den bästa, enklaste och tryggaste mötesplatsen mellan Sveriges köpare och säljare! Därför vill du jobba med Campagon »

Sveriges första community med showroom för husbils- och husvagnsentusiaster!
Här kan du visa upp och dela din aktuella och tidigare ägda husbilar/husvagnar med alla campingintresserade! Du kan ladda upp bilder på dina fordon, skapa egna fotoalbum, lägga till fakta, skriva kommentarer, betygsätta andra fordon, hitta och lägga till nya vänner, m.m.

Privatannonser - Snart kan du annonsera kostnadsfri på Klicket.se
Idag är alla husbilar och husvagnar till försäljning på Campagon.se från fordonshandlare - men det kommer snart att gå bra att skapa kostnadsfria privatannonser för husbilar, husvagnar och andra fordonstyper via vår systersajt Klicket.se.
Redan idag kan du lägga upp dina privatannonser för husbilar och husvagnar via vår Facebook-grupp: Vi som älskar husvagnar & husbilar, inkl. köp&sälj! »

Tillsammans förändrar vi hela husvagns- & husbilsbranschen
Bakom kulisserna är vi ett glatt gäng som brinner för en enkel, schysst och transparent husvagns- & husbilsmarknad. Sedan starten har vi, tillsammans med våra användare och besökare, utvecklat hela husvagns- & husbilsbranschen på nätet - och vi jobbar dagligen för att göra ännu större skillnader i framtiden!

Campagon är systersajt till Sveriges träffsäkraste fordonsmarknad: Klicket.se.

Varmt välkomna till Campagon!

 

CAMPAGON STÖDJER HUSBILSKAMPEN
- För rättvisare beskattning av husbilar!

 


 

Över 4 500 husbilar & husvagnar » Köp ny eller begagnad husvagn eller husbil » på Klicket.se
(Campagons systersajt)Ladda ner Klicket-appen: