Laddar...
Välkommen till Sveriges största annonsmarknad för husbilar och husvagnar!
Om Campagon

Campagon.se – sajten för alla Sveriges husvagns- och husbilsfantaster!Marknadsplatsen

Campagon.se är Sveriges största marknadsplats för nya och begagnade husbilar och husvagnar på Internet. Vi växer ständigt och utvecklar kontinuerligt vår plattform med nya spännande funktioner som både underlättar för dina kunder och för ditt företag. Via Campagon.se når du en stor del av de personer som funderar på att köpa en husvagn, husbil eller campingtillbehör. Sajten är för många besökare starten på det mobila livet, och det är här som era nuvarande och framtida kunder finns.

Campagon startades 2012 som Sveriges första renodlade annonsmarknad för huvagnar och husbilar och har sedan dess utvecklats till en av landets mest populära husbils- och husvagnssajter.

Hos oss hittar du tusentals nya och begagnade husbilar och husvagnar från Sveriges auktoriserade handlare.

Vår ambition är att skapa enkla och inspirerande tjänster, både för dig som vill köpa en husbil/husvagn, och för dig som husvagns- och husbilshandlare för att sälja dina lagerfordon. Målsättningen är att ständigt vara i framkanten med kontinuerlig utveckling av våra produker och tjänster, med syftet att öka värdet både för våra användare och företagskunder.

Sveriges största community och showroom för husbils- och husvagnsentusiaster!
I vårt unika community kan du ta del av och dela erfarenheter med andra likasinnade. I vårt showroom kan du också dela din aktuella och tidigare ägda husbilar/husvagnar med så mycket bilder och information som du önskar. 

Campagon.se är en marknadsplats med community och showroom, framförallt för dig som har ett stort intresse för husbilar och husvagnar. Här kan du (som medlem) visa upp dina egna entusiastfordon och dela med dig av dina erfarenheter. Du kan ladda upp bilder på dina fordon, skapa egna fotoalbum, lägga till fakta, skriva kommentarer, betygsätta andra fordon, hitta och lägga till nya vänner, m.m.

Allt är öppet för alla!
Campagon.se finansieras av olika företagsabonnemang och annonsintäkter, vilket gör att sidan kan hållas helt gratis för alla privatpersoner. Du behöver faktiskt inte ens vara medlem för att ta del av allt innehåll på Campagon.se - allt är öppet för alla!

Bli medlem, helt gratis!
Att registrera ditt privatkonto på Campagon.se tar bara en minut, sedan kan du börja kommunicera med andra med samma intresse som du.
 

Varmt välkomna till Campagon.se!


Bolagsuppgifter
Bolagsnamn: Campagon AB
Org nr: 556875-9863 
Bolagets säte: Eskilstuna

Allt på Campagon och dess verk är skyddat enligt svensk lag
© COPYRIGHT = All typ av kopiering gällande design, texter, bilder, databas och grafiska upplägg är enligt upphovsrätten förbjuden, läs mer här: https://lagen.nu/1960:729 och här https://lagen.nu/1960:729#L1994:190

Campagon använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Stäng
Laddar...